ЗНО 2013
|
|
ika | Дата: П`ятниця, 11.01.2013, 18:00 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Як кожен із вас готується до ЗНО? Які предмети обрали? Як оцінюєте свої можливості? На які бали розраховуєте?
|
|
| |
jvndvdoavodiofb | Дата: Понеділок, 18.05.2015, 20:34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
Група: Користувачі
| Помаленьку. Ще в роздумах. На нормальні
|
|
| |
hrabbb | Дата: Понеділок, 18.05.2015, 20:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| крепко фіз.вих. я машина
|
|
| |
hunger_games | Дата: Неділя, 17.04.2016, 13:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я десятикласник, тому до ЗНО готуюся не достатньо. Морально лише, скажу так. Посторюю вивчене в попередніх класах тощо. Крім обов'язкових предметів ще не обрав жодного, тому що ще не впевнений з вибором професії. Брехати не буду, свої можливості високо оцінюю, адже не даремно ж я попередні дев'ять років стирав зуби об граніт науки. Звісно ж, на високі. Конкретизувати не можу, бо не досконало знаю систему оцінювання. Але хто ж не бажає набрати найвищий бал?
|
|
| |
nastyaboychuc | Дата: Неділя, 17.04.2016, 18:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| До ЗНО ще поки що не готуюсь, бо не навчаюсь в 11 класі, але іншою причиною є те, що ще не визначилась із спеціальністю, а відповідно і з предметами, які для неї потрібно здати. Надіюсь , що моя невизначеність зараз не зіграє зі мною злий жарт потім, коли часу буде обмаль. Але школа все-таки дає достатні знання, а якщо вчитись то здача ЗНО на доволі хороші бали я вважаю не є проблемою, якщо + ще й поготуватись то все має скластись добре.
|
|
| |
tosyabrigadir | Дата: Неділя, 17.04.2016, 19:00 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я десятикласниця до ЗНО ще поки що не готуюсь.Крім обов'язкових предметів ще не обрала жодного оскільки ще не впевнена з вибором професії.Школа дає достатні знання,а якщо вчитись то здача ЗНО на хорші бали я вважаю не є проблемою,якщо ще й поготуватися то все повинно скластись доволі добре...
|
|
| |